Your browser is not Javascript enable or you have turn it off. We recommend you to activate for better security reasonCanal Digital først med BBC-produktioner i HD - FlatpanelsDK

Canal Digital først med BBC-produktioner i HD

13 Oct 2008 | Canal Digital |

BBC løfter nu sløret for en skelsættende ny kanalstruktur, som bl.a. indebærer lanceringen af en særskilt BBC HDTV-kanal, som viser de bedste serier og film i High Definition-billedkvalitet. Den nye HDTV-kanal fra BBC er én af fire nye BBC-kanaler, som bliver tilgængelige på det skandinaviske marked i december for seere med et Canal Digital-abonnement. 

BBC er i forvejen kendt for sine state of the art tv-produktioner. Og til december sættes prikken over i’et med lanceringen af en BBC-kanal, som udelukkende viser HDTV. Det vil sige serier, dokumentarer og film, der er optaget med den nyeste High Definition-teknologi. Canal Digital er efter aftale med BBC den første distributør i Skandinavien, som kan tilbyde de i alt fire nye BBC-kanaler til december.    

- ”At vise BBCs egne produktioner i HD er virkelig at yde programmerne retfærdighed. HDTV er jo tv-billeder, der er op til fem gange skarpere end det, vi kender i dag. Og det gør en verden til forskel, når man ser kvalitetsproduktioner, som dem, BBC er kendte for. Det opleves som om, man pludseligt har fået et markant bedre syn – alt står skarpere, og man føler, man kan række hånden ud og røre ved alt, man ser – så virkeligt fremstår det. Så vi ser det som et scoop at kunne tilbyde en BBC HD-kanal som de første i Skandinavien til vores kunder sammen med tre andre nye kanaler fra BBC,” siger Jens B. Arnesen, administrerende direktør i Canal Digital Danmark. De fire kanaler skræddersyes specielt til de danske tv-seere og vil være med danske undertekster. Kanalerne viser prisvindende højkvalitetsprogrammer og sender de programmer, der er mest efterspurgt af seerne.


Planet Earth

BBC HD vil blandt andet vise de prisbelønnede Planet Earth. BBC HD indgår i Canal Digitals Family-pakke til de danske tv-seere sammen med kanalerne BBC Knowledge, BBC Lifestyle og BBC Entertainment. De fire kanaler målrettes specielt til de danske tv-seere og vil være med danske undertekster. BBC Knowledge er en helt ny kanal for det nordiske marked, og de allerede eksisterende kanaler, BBC Food og underholdningskanalen BBC Prime, indgår i nye versioner i de to nye kanaler, BBC Lifestyle og BBC Entertainment. - ”Vores plan om at sende disse kanaler ud i Danmark sker efter otte succesfulde lanceringer i Europa, Mellemøsten og Afrika i indeværende år. Danmark har altid været et højt prioriteret marked for os, og publikum her identificerer sig med BBC og lader sig allerede begejstre af de kvalitetsprogrammer, som BBC tilbyder. Jeg er også glad for vores partnerskab med Canal Digital, som giver os muligheden for at sende BBC HD for første gang i Europa, siger Dean Possenniskie” General Manager og Senior Vice President for BBC Worldwide. Med BBC HD vil Canal Digital kunne tilbyde i alt 10 HD-tv-kanaler. Det gør Canal Digital til langt den største udbyder af HDTV i Danmark. Kanalerne – som bl.a. tæller Eurosport HD, Kanal 5 HD, Discovery HD og CANAL+ FILM HD – giver helt nyt liv til alt fra sportsoplevelser og naturprogrammer til lørdagsaften-storfilmen hjemme foran fladskærmen. - Canal Digitals pressemeddelelse, red

Tilmeld dig Flatpanels Nyhedsbrev

Seneste nyheder, artikler og anmeldelser i indbakken.

Flere nyheder

Max afslører priser: Bliver dyrere uden reklamer

19 Apr 2024 |

Sonys 2024-funktioner kommer også til A95L (QD-OLED)

19 Apr 2024 |

'Auto-kalibreret' Prime Video-profil introduceres i Sony TV

19 Apr 2024 |

Første kig: Nintendo retro-spil på Apple TV 4K og TV via AirPlay

19 Apr 2024 |

Danske priser på 2024 Sony TV og lydprodukter

18 Apr 2024 |

YouTube vil blokere tredjeparts apps som SmartTube & NewPipe

18 Apr 2024 |