Your browser is not Javascript enable or you have turn it off. We recommend you to activate for better security reasonTV2 på vej med TV2 Film i HD - FlatpanelsDK

TV2 på vej med TV2 Film i HD

16 Sep 2008 | Rasmus Larsen |

TV2s administrerende direktør Merete Eldrup kunne d. 12. september på BFE (brancheforeningen forbrugerelektronik) årsmøde afslørede, at TV2 er på vej med en ny HDTV kanal. Det er den velkendte TV2 Film, der nu også kommer i en HD udgave.

TV2 Film HD er planlagt at gå i luften fra d. 1/1 2009, så vi får noget at se frem til i det nye år. I første ombæring vil kun YouSees kunder kunne nyde den nye kanal, med option på udvidelse til flere kabel-tv og satellit-udbydere på et senere tidspunkt.
Læs mere om YouSees udvalg af HD kanaler her: www.yousee.dk

Merete Eldrup understreger desuden, at det ikke kun blive ved særlige begivenheder, at TV2 Film HD vil sende i HD kvalitet. TV2 Film vil køre i en HD version 24 timer i døgnet, og den langt overvejende del af udsendelserne vil være ægte HD feeds. Merete Eldrup forvisser således om, at 70-80 % af film sendt på TV2 Film vil være i HD, og resten som opskalleret SD (standard definition). I tidsrummet 19-23, hvor de fleste ser film, vil alt indhold være HDTV.

Merete Eldrup, TV2
Merete Eldrup, TV2


Merete Eldrup kunne også fortælle, at TV2 i øjeblikket har oprettet en intern gruppe hos TV2, der ser på de øvrige muligheder for at sende i HD. Der arbejdes primært på nichekanaler med HD indhold, men det ser altså ud til at der arbejdes på yderligere HD indhold fra Tv-stationen.

Hovedkanalen, TV2, har dog længere udsigter til HD indhold. Der er ikke en HD version på vej lige om hjørnet pointerer Merete:
- "Vi har simpelthen ikke pengene til det i øjeblikket. Det kræver store investeringer i både produktionsudstyr, programmer og sendeudstyr. Det er penge vi simpelthen ikke har nu,"

Kilde: DIGI mail

Har du allerede kabel-tv, kan du også få digitalt kabel-tv og TV2 Film HD fra nytår med denne boks. Har du ikke allerede kabel-tv, kan det installeres.
Læs mere om HD-boksen på:
www.yousee.dk

Tilmeld dig Flatpanels Nyhedsbrev

Seneste nyheder, artikler og anmeldelser i indbakken.

Flere nyheder

Meta åbner Horizon OS for andre headset-producenter

23 Apr 2024 |

Viaplay: Reklamepakke og ny indsats mod kontodeling til sommer

23 Apr 2024 |

Apple tæt på globale rettigheder til FIFAs nye fodbold-VM for klubber

23 Apr 2024 |

Sportsanalytiker: Usikkert om Europa League gør en forskel for Disney+

22 Apr 2024 |

Ny type OLED går i masseproduktion i december 2024

22 Apr 2024 |

Max afslører priser: Bliver dyrere uden reklamer

19 Apr 2024 |