Your browser is not Javascript enable or you have turn it off. We recommend you to activate for better security reason<div class="billede"><img src="billeder/mini-sonyxel1.jpg"></div>IFA 2008: Sony OLED kommer til Danmark - FlatpanelsDK IFA 2008: Sony OLED kommer til Danmark">

IFA 2008: Sony OLED kommer til Danmark

01 Sep 2008 | Rasmus Larsen |

IFA 2008 er en af verdens største elektronikmesser og Flatpanels er i disse dage taget til Berlin, Tyskland, for at følge IFA messen på tæt hold. 
IFA messen benyttes blandt andet til at præsentere og lancere nyheder indenfor produkter, teknologier, trends mm.
Flatpanels har derfor oprettet en separat IFA temaside, hvor vi bringer alle nyhederne fra den gigantiske Berlin messe. Find temasiden her: IFA 2008 tema


Næste generation af LCD-TV, OLED (organic light emitting diode), er kommet. Gør dig klar til eksplosive farver og et mere klart og rent billede - alt sammen i et smart kabinet, der kun er 3 mm tykt.

Perfekt farve, perfekt billede
OLED blev lanceret i Japan sidste år og giver dig mulighed for at opleve livagtige farver som aldrig før.

Sort virker mere sort og hvid er hvidere end hvid. TV bliver levende, når vores unikke Super Top Emission-teknologi, der er pakket sammen i dette fikse, lille apparat, giver betagende klarhed og intense farver over et bredere spektrum end nogensinde før.

Og du ser ikke kun perfekte farver. Vores OLED er muligvis lille af statur, men det er en kæmpe, når det gælder billedklarhed.

Highslide JS
Sony XEL-1, OLED-TV


Renere, klarere billeder flyder over skærmen uden slør, selvom du ser den sidste nye action-film fra Hollywood. Hvordan? OLED-pixelteknologi udsender lys direkte, hvilket giver øjeblikkelig virkning på skærmen.

Lækker lille sag
Den er kun 3 mm tyk, og du undrer dig måske over, hvordan denne supertynde model kan have så stor gennemslagskraft.

Det er meget enkelt. I modsætning til konventionel LCD-teknologi udsender OLED selv lys. Der er derfor intet baggrundslys og ingen filtre, men kun et særligt lag, der udsender lys, når der går en elektrisk strøm igennem det.

Highslide JS
Sony XEL-1, OLED-TV


Denne fikse lille sag ser ikke blot fantastisk ud, men giver også større fleksibilitet med hensyn til placeringen i dit hjem. Synsoplevelsen er den samme uanset betragtningsvinklen, så du kan slappe af, læne dig tilbage og nyde din yndlingsfilm i din foretrukne stilling.

XEL-1
Den 11 tommer store skærm har fået navnet XEL-1. Skærmen har et kontrastforhold på 1000000:1 og en responstid på blot et mikrosekund.

Skærmen har to HDMI indgange og Sonys Xcross Media Bar menu, som også kendes fra PlayStation 3.

Sony XEL-1 vil være tilgængelig fra starten af 2009.

Vi har billeder og video fra både Sonys 11 tommer og Sonys 27 tommer OLED direkte fra IFA messen. De lægges op på siden i en senere artikel.

Tilmeld dig Flatpanels Nyhedsbrev

Seneste nyheder, artikler og anmeldelser i indbakken.

Flere nyheder

Max afslører priser: Bliver dyrere uden reklamer

19 Apr 2024 |

Sonys 2024-funktioner kommer også til A95L (QD-OLED)

19 Apr 2024 |

'Auto-kalibreret' Prime Video-profil introduceres i Sony TV

19 Apr 2024 |

Første kig: Nintendo retro-spil på Apple TV 4K og TV via AirPlay

19 Apr 2024 |

Danske priser på 2024 Sony TV og lydprodukter

18 Apr 2024 |

YouTube vil blokere tredjeparts apps som SmartTube & NewPipe

18 Apr 2024 |