Your browser is not Javascript enable or you have turn it off. We recommend you to activate for better security reasonDR TV streamingtjenesten lanceret som beta i dag - FlatpanelsDK

DR TV streamingtjenesten lanceret som beta i dag

27 May 2014 | Rasmus Larsen |

DR’s nye streamingtjeneste skal hedde DR TV og lanceres som bekendt i juni, men allerede i dag kan du få første glimt af tjenesten. På DR TV kan man se både tv-kanaler og arkiv udsendelser og så er der et nyt børneunivers.

Opdatering: DR TV streamingtjenesten er nu officielt lanceret. Læs alt om DR TV her

DR TV streamingtjenesten

Fra i dag kan du smugkigge på DR’s nye streamingtjeneste via browseren i en beta-udgave. Den skal fremover hedde DR TV i stedet for DR NU.

DR TV streaming


DR TV kan opdeles efter tv-programmer eller live-tv, men der er desuden kommet et nyt børneunivers for både de mindste med Ramasjang og for de lidt ældre med Ultra. DR TV vil også fungere på Smart TV via HbbTV, når officielt åbner her i juni. DR TV kommer også som app til smartphones og tablets med iOS, Android og Windows Phone.

- ”Man har i flere år kunnet se en stor del af DRs indhold via DR NU. Udover navneskiftet gør vi det også nemmere at finde frem til indholdet med en app til mobiltelefon og tablet. App’en er klar i næste uge, men allerede nu lancerer vi en betaversion af det nye DR TV på dr.dk/tv, som afløser DR NU,” siger DRs mediedirektør Gitte Rabøl til DR.dk.

Man kan se DR's tv-programmer 30 dage tilbage. BBC's programmer kan ses 8 dage tilbage, men der kommer ikke amerikansk indhold på DR TV. Børneprogrammer kan ses 3 måneder tilbage. I midten af juli kommer der mere arkiv-indhold med "Gensyn med fjernsyn".

Tag et kig på DR TV. DR opfordrer til at man melder tilbage til dem om eventuelle fejl. DR TV går officiel i luften 2. juni.

Tilmeld dig Flatpanels Nyhedsbrev

Seneste nyheder, artikler og anmeldelser i indbakken.

Flere fokusartikler

Første kig: Philips 2024 OLED TV og Ambilight Plus

29 Feb 2024 |

Første kig: Panasonics 2024 OLED TV (Z95A) med FireTV, 2. gen MLA

05 Feb 2024 |

Hvorfor 24fps ikke er nok til HDR-film

02 Feb 2024 |

Fremtidens skærme: Hvad vi så hos LG Display & Samsung Display

31 Jan 2024 |

Første kig: Sonys næste-generations miniLED LCD TV teknologi – opdateret

04 Jan 2024 |

Den næste streamingfase kommer til Danmark i 2024 

22 Dec 2023 |