Debat af streamingtjenester, priser, indhold og kvalitet. F.eks. Netflix, HBO, TV2 Play, Viaplay, iTunes m.fl.

Redaktører: AndreasL, Moderatorer

#259216
Nyt på HBO Nordic i november 2017

Billede


LIKE.SHARE.FOLLOW.
Cinemax-film (90 min). Premiere 1. november
Ny thriller fra horrorekspertene fra produktionsselskabet Blumhouse (Get Out, Whiplash) og Cinemax om faren ved vores digitale tidsalder og ungdommers tendens til at udlevere sig selv online. Youtube-stjernen Garrett (Keiynan Lonsdale) bliver stalket af en fan (Ema Horvath), som vil gøre alt for at komme nær ham. På rollelisten ses også Nate Hartley, Amy Pham, Abraham Benrubi, Michael Boatman og Remy Nozik.


TOTEM
HBO-film (90 min). Premiere 1. november
Etter at hans kone dør, inviterer en far sin nye kæreste til at flytte sammen med ham og hans to døtre. Døtrene har svært ved at tilpasse sig den nye situation, og det bliver ikke lettere, da et mystisk smykke dukker op, og der samtidig sker en række uforklarlige hændelser. En af pigerne undersøger sagen, og hun finder en bog, som forklarer, hvordan sjæle kan være forbundet med fysiske objekter. På rollelisten ses Kerris Dorsey (Ray Donovan), Ahna O'Reilly, James Tupper (Big Little Lies), Lia McHugh, Braeden Lemasters og Lawrence Pressman.


30 ROCK
Sæson 1-7. Premiere 1. november, alle sæsoner er tilgængelige på premieredagen
Den kendte komiker Tina Fey er skaberen bag den succesfulde komedieserie 30 Rock om Liz Lemon (Tina Fey), der er forfatter på et komedieshow. Det er noget af en udfordring både at skulle styre det succesfulde tv-show og samtidig skulle håndtere en arrogant chef og en ny, skør tv-stjerne. På rollelisten ses også Alec Baldwin, Tracy Morgan og Jane Krakowski.


SMILF
Sæson 1 (8x30 min). Premiere 6. november
I SMILF forsøger den unge singlemor Bridgette (Frankie Shaw) at få kabalen med parforhold, sexliv, karriere og morrollen til at gå op. Serien er baseret på Frankie Shaws kortfilm, som vandt juryprisen ved Sundance Film Festival i 2015. Shaw har skrevet, produceret og instrueret den semi-biografiske komedieserie i samarbejde med Michael London (Sideways, Snowfall, The Magicians), Janice Williams (Confirmation), Lee Eisenberg og Gene Stupnitsky (The Office, Bad Teacher) og producent Scott King (Difficult People). Rosie O’Donnell har sin første tv-serierolle som Bridgettes mor, der lever efter sine helt egne regler. Serien er produceret af ABC Signature Studios i samarbejde med Showtime.


UMBRE (SHADOWS)
Sæson 2 (6x60 min). Premiere 12. november
Relu lever et dobbeltliv med kone, børn og et job som taxachauffør, som i virkeligheden er et dække over, at han arbejder for den lokale mafia. I første sæson faldt facaden, og i anden sæson af denne originalserie fra HBO Romania er Relu og hans kone blevet skilt, og Relus to liv kolliderer på voldelig vis. Serien er skrevet og instrueret af den prisvindende filmskaber Bogdan Mirica (han vandt i Un Certain Regard-kategorien i Cannes 2016 for Câini).


AMERICAN CRIME
Sæson 1 (11x60min) og 2 (10x60min). Premiere 15. november
Antologiserien fra ABC sætter fokus på forskelsbehandling i det moderne amerikanske samfund. I sæson 1 rejser Luis Salazar illegalt fra Mexico til USA, og han opdager, at der findes slavelignende forhold blandt arbejderne på landet. I sæson 2 bliver Russ' (Timothy Hutton, kendt fra Ordinary People) og Barbs' (Felicity Huffman, kendt fra Desperate Housewives) søn myrdet, og svigerdatteren bliver udsat for et seksuelt overgreb. I den efterfølgende retssag lurer racismen. På rollelisten ses også Lili Taylor (Six Feet Under) og Regina King (Ray). Alle episoder bliver tilgængelige på premieredagen. Sæson 3 kommer i starten af 2018.


WHEN WE RISE
Miniserie (4x120 min). Premiere 15. november
Miniserien skildrer den personlige og politiske kamp for LGBTQ-gruppen i USA fra dens spæde og svære begyndelse til bedre tider i dag. When We Rise er skabt og skrevet af Oscar-vinder Dustin Lance Black (Milk, J. Edgar). På rollelisten ses Guy Pearce (Memento, L.A. Confidential) som LGBTQ-aktivisten Cleve Jones, Mary-Louise Parker (Weeds, Angels in America) er kvindesagsforkæmperen Roma Guy, Rachel Griffiths (Brothers and Sisters, Six Feet Under) er Romas hustru, og Michael K. Williams (The Wire, Boardwalk Empire) er lederen af et afroamerikansk samfund. De fire episoder bliver alle tilgængelige på premieredagen.


GOMORRAH
Sæson 3 (12x60 min). Premiere 18. november
Gomorrah er fortællingen om den kriminelle napolitanske organisation Camorra. Serien er baseret på Roberto Savianos bestseller og Matteo Garrones prisvindende spillefilm af samme navn. Gomorrah slog seerrekorderne i Italien, da første sæson blev vist i 2014, og det var den mest sete premiere på Sky i England som kanalens første serie på et fremmedsprog. I tredje sæson bliver nye alliancer indgået mellem seriens hovedpersoner Genny (Salvatore Esposito), Ciro (Marco D'Amore), Malammore (Fabio De Caro) og Scianel (Cristina Donadio). Sæsonen er instrueret af Claudio Cupellini og Francesca Comencini.


BALTIMORE RISING
HBO-dokumentar (92 min). Premiere 21. november
Baltimore Rising skildrer en by i oprør som en konsekvens af Freddie Grays død i politiets varetægt i 2015, hvilket førte til massive optøjer og demonstrationer. Instruktør Sonja Sohn, kendt for sin rolle i The Wire, følger lokale aktivister, politifolk og bandemedlemmer. Mennesker, som tidligere så hinanden som fjender, står sammen for at kæmpe for et bedre Baltimore.


VIKINGS
Sæson 5 (10x60 min). Premiere 30. november
Den internationale seriesucces og en af de mest populære serier på HBO Nordic er tilbage. Vikings er skabt af Michael Hirst (Elizabeth, The Tudors). Femte sæson har danske Alex Høgh Andersen i front som Ivar the Boneless, der indtager en lederrolle over den store hedenske hær i England. Danske Marco Ilsø og Ida Marie Nielsen er stadig med i serien, som byder på magtkampe, hævnaktioner og blodige vikinger. Jonathan Rhys Meyers er ny i Vikings som biskoppen Heahmund. På premieredagen sendes et dobbeltafsnit efterfulgt af et nyt afsnit hver torsdag i 8 uger. I 2018 følger 10 nye afsnit. Alle tidligere sæsoner er tilgængelige på premieredagen.


TOONIX
Børneindhold på HBO Nordic
Med Toonix kan HBO Nordic nu også byde på masser af indhold til børnene. Der er favoritter som Rasmus Klump, Mumitroldene, Pippi Langstrømpe, Looney Tunes Show, Smølferne, Powerpuff Pigerne og klassiske tegnefilmshits som Tom & Jerry. Der er også gode film til hele familien og noget til både de små og store børn. Lad Lille Toonix, Store Toonix og Film Toonix vise vejen. I november er der fx serien Dorothy og troldmanden fra Oz (premiere 3. november).


Nye dokumentarer

War Dog: A Soldier’s Best Friend
Premiere 14. november
Der opstår et unikt bånd mellem militærets hunde og deres førere – et venskab, som varer længe efter, at de er hjemvendt fra krigen. Producent Channing Tatum og instruktør Deborah Scranton (The War Tapes) har skabt denne meget personlige dokumentar om den relation, som opstår mellem veteranerne og deres hunde, både når de er på arbejde i militæret, og når de er tilbage i deres civile liv. Tre modige hunde (Layka, Mika og Pepper) er i centrum sammen med deres soldatervenner. Filmen har premiere i USA i forbindelse med Veterans Day.


Baltimore Rising
Premiere 21. november
Freddie Gray døde efter en anholdelse i 2015, hvilket blev katalysator for protester og voldsomme optøjer i byen Baltimore. Instruktøren Sonja Sohn (som spillede kriminalbetjent McNultys seje kollega Kima i HBO-serien The Wire) følger lokale aktivister, politi og bandemedlemmer, som normalt står på hver deres side, men som alle har et fælles ønske om at få byen til at fungere igen efter optøjerne.


Meth Storm
Premiere 28. november
Meth-amfetamin flyder ind over grænsen fra Mexico, og i Meth Storm får vi indblik i konsekvenserne af stoffets indtog i USA – set fra begge sider af loven. Vi følger politiets kamp for at stoppe narkokartellerna og de fattige narkomaners kamp for overlevelse. Bag dokumentaren står de prisbelønnede Renaud Brothers, som har brugt de sidste 10 år på at beskrive mennesker i svære situationer i urolige steder i verden.
#262017
Nyt på HBO Nordic i december 2017

Billede


ALL DEF COMEDY
Ny stand-up-serie fra HBO. Premiere 2. december
Den nye stand-up-serie på seks afsnit er skabt af Russell Simmons, har Tony Rock som vært og musik af DJ Mustard. Kendte komikere som Deon Cole (Blackish, Angie Tribeca), DeRay Davis (21 Jump Street, Barbershop: The Next Cut), Gary Owen (Ride Along, Meet The Blacks) JJ Williamson og mange andre talenter medvirker.


MICHELLE WOLF - NICE LADY
Nyt stand-up-show fra HBO. Premiere 3. december
Der er dømt knivskarp humor og overraskelse, når Michelle Wolf debuterer med stand-up-showet Michelle Wolf: Nice Lady. Der er overraskende tanker om feminisme, miljøet, offentlige toiletter og Hillary Clinton. Og vigtige pointer om hverdagens absurditet, fx, at det er lettere at føde end at bage croissanter…


THE NEWSPAPERMAN: THE LIFE AND TIMES OF BEN BRADLEE
HBO-Dokumentar. Premiere 5. december
Han er blevet kaldt USA’s “mest farlige redaktør”. Den nu afdøde Washington Post-redaktør Ben Bradlee var med til at vælte præsident Richard Nixon i USA i 1974, da avisen breakede Watergate-historien. Det skulle vise sig at blive en af de største politiske skandaler i amerikansk historie. Vi får historien om Ben Bradlee; om de tidlige år som polio-ramt dreng i Boston til den tid, hvor han blev udråbt til at være en af de mest markante journalistiske profiler i USA.


KNIGHTFALL
Ny serie (10X45 min). Premiere 7. december
De var det mest magtfulde og mytiske broderskab i Middelalderen. Udnævnt til at tage vare på kristendommens hellige relikvier. Historien begynder med faldet af tempelriddernes sidste bastion i Det hellige land, og den hellige gral går tabt, Flere år efter kommer tempelridderne på sporet af den forsvundne gral, og jagten går ind. I front står den modige og selvstændige tempelridder Landry (Tom Cullen, kendt fra Downton Abbey og Gunpowder). Andre på rollelisten er Pádraic Delaney, Jim Carter, Olivia Ross og danske Sarah-Sofie Boussnina. Jeremy Renner har produceret.


TOKYO PROJECT
Ny film (32 min). Premiere 11. december
Elisabeth Moss (The Handmaid’s Tale, Mad Men), Ebon Moss-Bachrach (Girls) og Shu Kakizawa (Girls) er hovedpersonerne i kortfilmen Tokyo Project, hvor Sebastian (Moss-Bachrach) er på forretningsrejse til Tokyo og her møder fotografen Claire (Moss). Sebastian bliver fascineret af Claire, og det bliver begyndelsen på en erotisk og intens aften for de to amerikanere i et fremmed land. Skrevet og instrueret af Richard Shepard (Girls, Ugly Betty), produceret af Lena Dunham (Girls), Jenni Konner (Girls) og Karen J. Lauder.


TURN
Sæson 4. Premiere 11. december
Det historiske spiondrama Turn tager seerne med på en rejse tilbage til en foruroligende og forræderisk verden i Washington under den amerikanske uafhængighedskrig, hvor Abraham Woodhull sammen med en gruppe barndomsvenner danner Amerikas første spionring - The Culper Ring. I hovedrollerne ses Jamie Bell som Abraham Woodhull, Seth Numrich som Ben Tallmadge og Heather Lind som Anna Strong.


HAPPENING: A CLEAN ENERGY REVOLUTION
HBO-dokumentar. Premiere 12. december
Filmskaber Jamie Redford er på jagt efter grøn energi i USA, og på sin vej møder han spændende entreprenører og pionerer, som finder på miljøvenlige løsninger og skaber jobs. Dokumentaren, der er instrueret af Jamie Redford, handler om mere end teknologi og innovation. Vi får indblik i den sociale side og finder (måske) håb for menneskehedens overlevelse.


GUNPOWDER
Ny miniserie i tre dele. Premiere 19. december
Miniserien er baseret på virkelige begivenheder og går tæt på historien bag Guy Fawkes Day. Kit Harington (Game of Thrones), Peter Mullan (Quarry), Mark Gatiss (Sherlock) og Liv Tyler (The Leftovers) er blandt hovedrollerne i serien, som er skrevet af Ronan Bennett (Top Boy) og instrueret af J Blakeson (The Disappearance of Alice Creed). Robert Catesby (Harington) var manden, der planlagde at springe Parlamentet i luften og myrde den britiske Kong James I i 1605. På rollelisten ses også Tom Cullen (Downton Abbey, Knightfall) og Edward Holcroft (Kingsman). Alle tre afsnit er tilgængelige 19. december.


AGNELLI
HBO-dokumentar. Premiere 19. december
Et afslørende portræt af det italienske industri-ikon Gianni Agnelli. Han var drevet af både tradition og passion og blev betragtet som “prinsen af Italien". Den legendariske forretningsmand og jetsetter Gianni Agnelli var indbegrebet af styrke og troen på muligheder i tiden efter anden verdenskrig. Dokumentaren er et intimt portræt af en mand, der blev et symbol på en særlig tid for Italien. Instrueret af Nick Hooper og produceret af Graydon Carter.


MAFIA ONLY KILLS IN SUMMER
Ny serie (12x60). Premiere 31. december
Den italienske dramakomedieserie (original titel: La mafia uccide solo d'estate) er baseret på den prisbelønnede film af samme navn. Både serie og film er skabt af Pif (Pierfrancesco Diliberto). Vi følger en ung knægt i byen Palermo under de turbulente 70'ere, hvor mafiaen ikke var til stede endnu... officielt... Hele første sæson er tilgængelig 31. december.


NO OFFENCE
Ny serie. Premiere 31. december
Joanna Scanlan (The Thick of It, Getting On), Elaine Cassidy (The Paradise, Harper’s Island) og Alexandra Roach (The Iron Lady, Utopia) leder det uortodokse politi-team i Shameless- og State of Play-manusforfatter Paul Abbotts nye politiserie. Will Mellor (Dates, Broadchurch), Paul Ritter (Friday Night Dinner, Vera) og Colin Salmon (Arrow, 24: Live Another Day) er de seje men godhjertede betjente, som bekæmper kriminalitet i de mest skumle områder af Manchester. Både sæson 1 + 2 bliver tilgængelige 31. december.


JAMAICA INN
Ny miniserie. Premiere 31. december
Den berømte britiske forfatter Daphne du Mauriers gotiske klassiker Jamaica Inn er transformeret om til en serie af Emma Frost (The White Queen, Consuming Passion), der er instrueret af Philippa Lowthorpe (Call The Midwife, Five Daughters). Plottet udspiller sig i 1821 med Cornwalls vindblæste hede som ramme. Den unge kvinde Mary (Jessica Brown Findlay, Lady Sybil i Downton Abbey) er efter morens død nødt til at bo hos en tante (Joanne Whalley, The Borgias, Gossip Girl). Der bliver presset på for, at Mary skal gifte sig med den lokale Ned, men Mary har andre planer. Hun vil kun gifte sig med en, hun elsker, og hun stikker af fra frieren og rejser til Jamaica Inn i Cornwall. Miniserien er på to episoder af 90 minutter, som begge er tilgængelige 31. december.


15: A QUINCEAÑERA STORY
HBO Dokumentar. Premiere 20-23. december
En samling af fire korte dokumentarfilm, som følger fem latinamerikanske piger – Zoey, Rosi, Ashley og Jackie & Nina. De har forskellige kulturelle, etniske og sociale baggrunde, men de står alle på tærsklen til voksenlivet, og det skal fejres med quinceañera-traditionen på deres 15 års fødselsdag. Kortfilmene er produceret af musikmogulen Tommy Mottola, og instrueret af Matthew O’Neill og den prisvindende mexicanske sangerinde Thalía Sodi. De fire film har premiere på følgende dage: Zoey 20. december, Rosi 21 december, Ashley 22. december og Jackie & Nina 23. december.


HBO NORDIC FOR BØRN
Børnenes favoritter i december på HBO Nordic
Der er gode nyheder for børnene på HBO Nordic i december fx Wacky Races, den anmelderroste Jul i Bakkekøbing og nye episoder af den elskede klassiker Barbapapa. Klik ind på HBO Kids-sektionen Toonix i juleferien, så er der for alvor dømt familiehygge og julefred.
#263362
Nyt på HBO Nordic i januar 2018

Billede


STRIKE BACK
Sæson 5 – premiere den 3. januar
Cinemax' dramaserie STRIKE BACK vender tilbage med en intens femte sæson på ti episoder, som introducerer nye medlemmer af antiterrorkorpset Sektion 20. Efter at være blevet opløst og nedlagt bliver enheden genetableret med henblik på at opspore en berygtet terrorist, der på brutal vis er stukket af fra fængslet. Ved hjælp af hemmelige efterretningsoplysninger og farlige militære operationer indleder Sektion 20 en livsfarlig menneskejagt og afdækker et stort netværk af organiseret kriminalitet. Warren Brown (The Dark Knight Rises), Daniel MacPherson (Infini), Roxanne McKee (Game of Thrones) og Alin Sumarwata (Burning Man) er på rollelisten.


THE CHI
Premiere den 8. januar
Showtimes serie THE CHI af Common og Lena Waithe omhandler livet i det sydlige Chicago. De unge forsøger at tjene til dagen og vejen, og de gamle sidder på deres verandaer og spionerer på de forbipasserende. Men i det her hårde kvarter lurer der også helt reelle farer, som dagligt truer med at knuse folks drømme, og selv de mest simple beslutninger kan få fatale konsekvenser. The Chi, som er en stærk dramaserie om en gruppe afroamerikanere i arbejderklassen, minder os om aldrig at miste håbet – for med den rette indstilling kan mennesket overvinde alt.


THE MAGICIANS
Sæson 3 – premiere den 11. januar
Jagten på magien vender tilbage, når Syfys THE MAGICIANS fortsætter med tredje sæson, som har premiere på HBO Nordic den 11. januar. Serien, som er baseret på Lev Grossmans bestseller-romaner, foregår på Brakebills University, en hemmelig institution med speciale i magi. Bedst som de unge mennesker er godt i gang med deres uortodokse trylleri-uddannelse, går det op for dem, at den magiske eventyrverden, de hørte historier om som børn, er langt mere virkelig, end de troede – og den udgør en alvorlig risiko for menneskeheden.


DIVORCE
Sæson 2 – premiere den 15. januar
HBO's komedieserie DIVORCE, som har Emmy- og Golden Globe-vinderen Sarah Jessica Parker i hovedrollen, tager hul på sin otte episoder lange anden sæson den 15. januar på HBO Nordic. I sæson 2 bearbejder Frances (Parker) og hendes eksmand, Robert (den tidligere Oscar-nominerede Thomas Haden Church) eftervirkningerne af deres eksplosive skilsmisse og forsøger at genoprette hverdagen. Serien er skabt af Sharon Horgan, og sæson to er produceret af Jenny Bicks, Sarah Jessica Parker, Alison Benson, Sharon Horgan og Aaron Kaplan. Jenny Bicks er showrunner på serien.


CRASHING
Sæson 2 – premiere den 15. januar
HBO's komedieserie CRASHING, som er skabt af Pete Holmes, der også spiller hovedrollen i serien, vender tilbage med sin anden sæson, som består af i alt otte episoder. Pete går rundt og føler sig fortabt i universet, da han møder en ateist og får en mindre åbenbaring, der bliver starten på en vild og udskejende nat i New York. Dette markerer starten på en sæson, hvor Pete begynder at stille spørgsmålstegn ved sin tro og forsøger at finde sit eget ståsted i livet. Pete Holmes, Judd Apatow og Judah Miller er executive producers, og serien trækker på Holmes' egne oplevelser som komiker og giver et indblik i livet som professionel standupper i New York.


THE PATH
Sæson 3 - premiere den 18. januar
Hulus THE PATH vender tilbage med en tredje sæson, som har premiere på HBO Nordic den 18. januar. Seriens omdrejningspunkt er en familie, som er en del af en kontroversiel sekt, og handlingen udspringer af familiemedlemmernes indbyrdes problemer vedrørende relationer, ægteskab og magt. Hver episode ser nærmere på hvad det vil sige at vælge mellem det liv, vi lever, og det liv, vi ønsker. Serien er skabt af Jessica Goldberg, og hovedrollerne portrætteres af Aaron Paul (Breaking Bad), Michelle Monaghan (True Detective) og Hugh Dancy (Hannibal). I sæson 3 er også Freida Pinto (Slumdog Millionaire, Guerilla) på rollelisten.


BRITANNIA
Premiere den 19. januar (hele sæson 1)
Romerne drager i krig mod kelterne i Sky og Amazons episke og visuelt imponerende co-produktion BRITANNIA, når hele første sæson, som består af ni episoder, bliver tilgængelig på HBO Nordic den 18. januar. Serien er skrevet af multi-prismodtageren Jez Butterworth (Spectre), og på rollelisten ses Kelly Reilly (True Detective) som den keltiske prinsesse Kerra, David Morrissey (The Walking Dead) som romernes hærfører, Aulus, og Zoë Wanamaker (Harry Potter and the Philosopher's Stone) som den keltiske dronning Antedia. Danske Nikolaj Lie Kaas spiller desuden rollen som den skruppelløse druide Divis.


HIGH MAINTENANCE
Sæson 2 – premiere den 20. januar
Anden sæson af HBO's HIGH MAINTENANCE har premiere på HBO Nordic den 20. januar. Fra det uventede og skæve til den forudsigelige og mondæne giver HIGH MAINTENANCE et indblik i de daglige rutiner for en broget flok af newyorkere, der på forskellig vis sætter kulør på tilværelsen. Ben Sinclair spiller rollen som "The Guy", en navnløs potdealer hvis kundebase består af en række neurotiske excentrikere, der er mindst lige så forskelligartede som den by de lever i. Sæson to er skabt af Katja Blichfeld og Ben Sinclair, der sammen med Russell Gregory også fungerer som executive producers. Willy Friedman, Gwen Bialic og Emi Irikawa producerer, og Eric Slovin er konsulterende producent.


MOSAIC
Premiere den 23. januar
MOSAIC er en thriller i seks dele, som handler om en succesrig børneforfatter og tegner (Sharon Stone), der må genoverveje sin blåøjede, idealistiske tilgang til livet, da hun på nærmeste hold oplever både dobbeltspil, løgnagtighed, korruption ... og mord. Serien er en uforudsigelig fortælling om lidenskab, intriger og bedrag, og serien er skabt og instrueret af en af vores generations største instruktører, Oscar- og Emmy-vinderen Steven Soderbergh. Historien tager sit udgangspunkt, da en højt profileret indbygger i den billedskønne by Summit i Utah forsvinder nytårsaften. På rollelisten ses blandt andre Sharon Stone, Garrett Hedlund, Frederick Weller og Beau Bridges.


REAL TIME WITH BILL MAHER
Sæson 16 – premiere den 22. januar
Han er uregerlig, han har en mening om alt, og han er vidunderligt politisk ukorrekt. Komikeren Bill Maher er vært på dette Emmy-nominerede talkshow, som igennem en årrække har dækket og spiddet ugens nyheder på satirisk vis. Showet byder altid på et panel af gæster, herunder skuespillere, aktivister, politikere, musikere, komikere og meget mere. Den sekstende sæson af HBO's timelange talkshow REAL TIME WITH BILL MAHER har premiere på HBO Nordic den 22. januar..


TOONIX
Favoritstedet for børn og deres familier på HBO Nordic byder på en masse nyt spændende indhold i januar, herunder Mighty Magiswords og nye episoder af Barbapapa. Besøg Toonix-sektionen på HBO Nordic og nyd serielegepladsen sammen med dine børn.
#263785
HBO Nordic gør status over 2017 og kigger frem mod 2018:

2017
Kataloget af klassiske HBO-serier som The Sopranos, The Wire, Sex and the City og True Detective udbygges hver uge med masser af nyt kvalitetsindhold. Dette år har man blandt andet kunne fornøje sig med nye titler som Big Little Lies, The Handmaid’s Tale, FEUD: Bette and Joan, Taboo, The Deuce, The Night Of, Twin Peaks: The Return og nye sæsoner af fan-favoritter som Vikings, Silicon Valley, Veep, Fargo, Billions samt den endegylde slutning på Girls. Game of Thrones havde endu et rekordår, hvor sæson 7 nu er tjenestens mest sete seriesæson nogensinde, da den slog den tidligere rekordindehaver (GOT sæson 6) med hele 82% flere visninger i løbet af sæsonens første 30 dage.

HBO Nordic Top-10. Mest sete serier i 2017
1. Game of Thrones
2. Vikings
3. Westworld
4. The Handmaid’s Tale
5. Big Little Lies
6. Taboo
7. The Magicians
8. Billions
9. Black Sails
10. Girls

Derudover var 2017 året, hvor vi annoncerede vores første egenproduktion – Lukas Moodyssons Gösta, der starter optagelserne til foråret. Det var også året, hvor vi lancerede vores egen børnesektion Toonix med serieindhold som Tom & Jerry, Pippi Langstrømpe, Barbapapa og Lego Ninjago samt film for hele familien.

Endelig var der vanen tro gigantisk prisregn over vores titler. HBO Nordics titler hjemtog hele 38 statuetter ved dette års Emmy uddeling. HBOs egne produktioner hjemtog 29 statuetter alene – flest af alle networks for 16. gang i træk.

2018
I løbet af de første måneder af 2018 kan man glæde sig til premieren på titler som f.eks. Showtimes coming-of-age-drama The Ch, Nikolaj Lie Kaas i en bærende rolle i Britannia, Steven Soderberghs miniserie Mosaic med Sharon Stone, HBO-komedien Barry med Bill Hader (Saturday Night Live) og Alan Balls Here and Now med Holly Hunter og Tim Robbins. The Handmaid’s Tale og Westworld vender begge tilbage med sæson 2 i løbet af foråret. Endelig kan man glæde sig til Danny Boyles krimiserie Trust med Donald Sutherland og Hilary Swank, HBO thriller-serien Sharp Objects, der er baseret på Gillian Flynns (Gone Girl) bestseller og instrueret af Jean-Marc Vallée (Big Little Lies) og den nye HBO dramaserie Succession. Foråret byder desuden på nye sæsoner af serier som Divorce, Crashing, High Maintenance, The Path, Billions, The Affair og Silicon Valley.
#265722
Nyt på HBO Nordic i februar 2018

Billede


The Disappearance
Hele 1. sæson bliver tilgængelig 1. februar
Anthony Sullivan forsvinder på sin 10-års fødselsdag, og efterforskningen viser hurtigt, at familien gemmer på en række fatale hemmeligheder, der kan få alvorlige konsekvenser, når mysteriet skal afdækkes. Mini-serien på 6 episoder har Peter Coyote og Joanne Kelly i de bærende roller.


The Vampire Diaries
Hele 7. sæson bliver tilgængelig 1. februar
I den 7. sæson af det overnaturlige vampyrdrama skal brødrene Stefan (Paul Wesley) og Damon Salvatore (Ian Somerhalder) vænne sig til et liv uden Elena Gilbert. Serien er baseret på bogen af samme navn, skrevet af L.J. Smith.


A.P. Bio
Premiere 2. februar
Da den tidligere filosofi-forsker fra Harvard, Jack Griffin (Glenn Howerton), går glip af drømmejobbet, bliver han tvunget til at vende tilbage til Toledo, Ohio, for at arbejde som biologilærer på det lokale gymnasium. Han har dog ikke tænkt sig rent faktisk at undervise i biologi, men beslutter i stedet at udnytte situationen for egen vindings skyld og gøre bedst muligt brug af klassens dygtige elever. A.P. Bio består af 13 episoder og er produceret af Mike O'Brien og Seth Meyers.


2 Dope Queens
HBO Comedy Special med premiere 3. februar
Den succesfulde podcast med Jessica Williams og Phoebe Robinson er blevet lavet til en HBO Comedy Special, bestående af fire episoder. Jessica Williams er kendt for blandt andet The Incredible Jessica James, People Places Things, The Daily Show og Girls. Phoebe Robinson har blandt andet medvirket i I Love Dick, Broad City og The Nightly Show with Larry Wilmore. Hun har desuden skrevet bestselleren You Can’t Touch My Hair (And Other Things I Still Have to Explain). Jessica Williams, Phoebe Robinson og Chenoa Estrada har produceret serien.


Here and Now
Premiere 12. februar
Here and Now er en ny dramaserie fra Oscar- og Emmy-vinderen Alan Ball (Six Feet Under og True Blood) med Oscar- og Golden Globe-vinderen Tim Robbins og Oscar-, Emmy- og Golden Globe-vinderen Holly Hunter i de bærende roller. Serien er en provokerende og sort humoristisk skildring af den polariserede amerikanske kultur, som den opleves af en progressiv, multietnisk familie.
Serien er produceret af Alan Ball, Peter Macdissi og David Knoller og består af 10 episoder.


Halt & Catch Fire
Hele 4. sæson bliver tilgængelig 13. februar
I den sidste sæson af Halt & Catch Fire forsøger karaktererne at finde fodfæste i internettets tidlige æra med alle de udfordringer, det bringer med sig. Donna Emerson (Kerry Bishé) kaster sig ud i et nyt eventyr, der bringer hende på kollisionskurs med eksmanden Gordon Clark (Scoot McNairy) og hans samarbejdspartner Joe MacMillan (Lee Pace). Bosworth (Toby Huss) gemmer på en hemmelighed, der kan ødelægge forholdet til partneren Diane (Annabeth Gish), og Cameron Howe (Mackenzie Davis) forsøger at vende tilbage til overfladen efter en række personlige og professionelle nederlag.


Atomic Homefront
HBO-dokumentar med premiere 13. februar
En højaktuel dokumentar om, hvad det betyder for et lille samfund at blive udsat for ekstremt giftigt atomaffald. Filmen følger en række mødre i St Louis, der udfordrer Miljøstyrelsen og konfronterer dem, der står bag den illegale dumping af farligt, radioaktivt affald i området. Rebecca Cammisa har instrueret.


Last Week Tonight with John Oliver
5. sæson har premiere 20. februar
HBOs ugentlige talkshow med den populære britiske vært John Oliver ved roret er tilbage med en ny sæson. Det Emmy-vindende show behandler med satirisk lune og en solid dosis provokation den forgangne uges begivenheder. I 2017 vandt showet 4 Emmys, blandt andet for Outstanding Variety Talk Series. Det er netop blevet offentliggjort, at showet får mindst 2 sæsoner mere, hvilket forlænger sendeperioden til 2020.


Notes From the Field
HBO-film med premiere 25. februar
Filmatiseringen af Tony- og Pulitzer Prize-nominerede Anna Deavere Smiths meget omtalte one-woman-show fokuserer på USAs "fra skole til fængsel" problem, hvor helt unge mennesker bliver sendt i fængsel. Anna Deavere Smith har interviewet mere end 200 elever, forældre, lærere og administratorer, der alle på den ene eller anden måde har stiftet bekendtskab med systemet. Filmen er instrueret af Kristi Zea og skrevet af Anna Deavere Smith, der også er filmens producer.


Denne måneds film
Tilgængelige fra 1. februar:
- The Hunger Games
- Catching Fire
- Mockingjay Part 2
- Breaking Dawn part 1 + 2
- Eclipse
- New Moon
Tilgængelige fra 19. februar:
- Jalla Jalla
- Svenskjævel (Underdog)
#265735
Noen som vet, eller har hørt, når HBOnordic skal gjøre kvaliteten på seriene sine bedre?

Bruker apple tv4k, og Netflix har vesentlig bedre kvalitet enn HBOnordic. HBOnordic har så lav oppløsning at jeg klarer nesten ikke se på.
#265747
Takk for svar.

Registrer at innholdet er ekstremt komprimert. Dette er også min opplevelse. Synes ikke dette er holdbart.

Viaplay har gjort kvaliteten sin vesentlig bedre etter de fikk en del kritikk. blant annet fra dere, i intervju.

Mulighet for å følge opp med hbo også? Høre med de, hva tanken er?
Af CSP
#265757
Ja ærlig talt så ville jeg også langt hellere have at Flatpanels brugte energi på at høre hvordan HBO Nordic kan være deres skod kvalitet bekendt anno 2018 end den energi i ligger i Dolby Vision problemer.

Det er så håbløst med HBO Nordic, har masser af fremragende serier, men streamings-kvaliteten er klart den værste af samtlige jeg har prøvet og det holder mig fra at bruge dem.
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 12