Har du spørgsmål eller kommentarer til vores anmeldelser, kan du finde en tråd for hvert anmeldt produkt her.

Redaktører: AndreasL, Moderatorer

#257365
Tak for svar Rasmus for 7005 vs XE85..

Nu var du også inde på elektronikfirmaer der er faldet bagud af dansen, så engang for længe siden en udsendelse om netop dette. Og ifølge det tv-program var Commodore det selskab der skød sig selv mest i foden, de sad ( groft sagt ) på største delen af hele pc markedet efter de smed Commodore 64 i handlen i 80érne, for kun få år efter at være gået i glemslen og opkøbt siden hen.
#257477
Grandahl skrev:Nu var du også inde på elektronikfirmaer der er faldet bagud af dansen, så engang for længe siden en udsendelse om netop dette. Og ifølge det tv-program var Commodore det selskab der skød sig selv mest i foden, de sad ( groft sagt ) på største delen af hele pc markedet efter de smed Commodore 64 i handlen i 80érne, for kun få år efter at være gået i glemslen og opkøbt siden hen.
Lidt off-topic emne, men der er rigtig mange gode eksempler på det op igennem tiden. Det sker i teknologiovergange, hvilket er fundamentet under hele vores menneskelige udvikling fra de første redskaber og læren om ild til moderne processorer.

Jeg kan varmt anbefale Clayton Christensens bogserie, der starter med 'The Innovator's Dilemma'. Den undersøger netop dette og er blevet grundlæggende teori på mange skoler. Det er også herfra den i dag ekstrem misbrugte term "disruption" kommer fra.