Debat af streamingtjenester, priser, indhold og kvalitet. F.eks. Netflix, HBO, TV2 Play, Viaplay, iTunes m.fl.
Brugeravatar
Af Rasmus Larsen
#240836 Ligesom vi har for Netflix er her en tråd over nyhederne fra Viaplay. Streamingtjenesten er begyndt at udsende en liste hver måned til pressen, som jeg deler her i tråden.

Viaplay kan prøves gratis i 1 måned her.

I kan også få opdateringer her i tråden ind i jeres RSS-læser via: http://flatpanels.dk/flatforum/feed.php??f=25&t=36536

Se også:
Viaplay-sektionen
Netflix tråden - nye film og tv-serier
HBO tråden - nye film og tv-serier
Amazon Prime Video - nye film og tv-serier
Brugeravatar
Af Rasmus Larsen
#240837 Nyt på Viaplay i oktober 2016:


SERIER:
Scandal – sæson 1-5
Prisvindende serie hvor Olivia, en respekteret og frygtet tidligere pressesekretær til den amerikanske præsident, vier sit liv til at forsvare elitens image og holde deres hemmeligheder skjult.
Premiere 1. oktober

Blunt Talk – sæson 2
Mød Walter Blunt, en selvoptaget, britisk nyhedsvært i L.A. I denne veldrejede komedie følger vi hans forfængelige forsøg på at opdrage tv-publikummet med sin høje moral og kunnen i sit daglige nyhedsshow.
Premiere den 3. oktober

Forbandet
Viaplays egenproducerede nordiske thriller med de to danske stjerner, Sarah-Sofie Boussnina og Mathilde Norholt.
Selve handlingen udspiller sig på et forladt skisportssted, hvor en gruppe unge mennesker mødes. Det viser sig snart, at de unge mennesker hver i sær har deres egen dagsorden og skjulte motiver, og dermed forvandler den hyggelige tur sig snart til et drama, da en række uforklarlige og voldsomme begivenheder begynder at indtræffe. Serien er en kombination af den klassiske “whodunnit-genre” og et mere ungdommeligt og mystisk univers, som alt sammen indrammes af den smukke, men øde skandinaviske natur.
Premiere den 19. oktober

Before The Flood
Den oscarvindende skuespiller og miljøaktivist Leonardo DiCaprio har længe interesseret sig for verdens klimaforandringer. I de seneste to år har den populære skuespiller rejst verden rundt for at diskutere klimaudfordringer med verdens ledere lige fra Præsident Barack Obama, Bill Clinton, Pave Frans og Ban Ki-Moon til miljøaktivister og forskere. Denne rejse er blevet til den 90 minutter lange dokumentarfilm, BEFORE THE FLOOD, hvori DiCaprio forsøger at give et pragmatisk syn på de klimaudfordringer vi står overfor i dag og ikke mindst, hvad vi kan vente i fremtiden.
Premiere den 30. oktober


FILM:
Last Witch Hunter
Vin Diesel, Rose Leslie, Elijah Wood har hovedrollerne i filmen Last Witch Hunter, om den sidste heksejæger, som kæmper mod hære af hekse i NYC. For at bekæmpe heksene bliver han, mod sin vilje, nødt til at slå sig sammen med en kvindelig heks.
Premiere den 14. oktober

Zootropolis
En hjertevarmende animationsfilm som foregår i den moderne storby for dyr, Zootropolis, en smeltedigel, hvor dyr fra alle tænkelige miljøer lever side om side og et sted. Men den nytilkomne Betjent Judy Hopps må sande, at det ikke er spor nemt at være den første kanin i et politikorps af store hårdføre dyr.
Premiere den 21. oktober

Dirty Granpa
Zac Efron og Robert De Niro spiller henholdvis den unge beskedne advokat, Jason, og hans moralsk blottede bedstefar, Dick, i denne morsomme komedie. En uge inden Jason skal giftes, bliver han lokket til at køre sin rapkæftede bedstefar, Dick til Daytona for at fejre "spring break” og pludselig er hans kommende bryllup i fare.
Premiere den 27. oktober

Crimson Peak
Endnu en visuelt slående fantasy/gyserfilm af instruktøren Guillermo Del Toro. Forfatteren Edith forelsker sig i en fremmed. De bliver gift og flytter ind i hans palæ - snart indser hun, at noget er galt, da et spøgelse begynder at hjemsøge hende
Premiere den 28. oktober
Brugeravatar
Af Rasmus Larsen
#240838 Nyt på Viaplay i november 2016

(Viaplay inkluderede ikke beskrivelser for nyhederne i denne måned)

Billede

- Grey's anatomy (sæson 1-12), 1/11
- Black Swan, 2/11
- Independence Day: Resurgence, 7/11
- Animal Kingdom, 9/11
- Goosebumbs, 10/11
- Carol, 11/11
- The Night Before, 17/11
- Exodus Gods and Kings
- Legend of Tarzan, 21/11
- StartUp, 23/11
- Krampus, 24/11
- Kollektivet, 25/11
Brugeravatar
Af KimKaos
#240930 Viaplay har et par gode film og nogle enkelte serier - alt kan man nå at se på den gratis mnd. de tilbyder.

Så med mindre man er vild med reality-tv så er resten en omgang crap.
Brugeravatar
Af Rasmus Larsen
#245002 Nyt på Viaplay i februar 2017

(Viaplay har ikke udsendt en liste for december 2016 og januar 2017)

Billede

24: Legacy
Fra skaberne af Homeland og den Golden Globe Award-vindende serie, 24TIMER kommer der nu en genindspilning af den populære serie - 24: Legacy. En ung krigshelt vender hjem til USA, men hans fortid forfølger ham. Gennem 24 adrenalin-pakket timer, forsøger han i et intens kampløb mod tiden at stoppe, hvad der potentielt ville kunne udvikle sig til at blive det største terrorangreb i amerikansk historie. For at lykkes, bliver han nødt til at få hjælp fra CTU - Enhed for bekæmpelse af terrorisme.
24: Legacy udspiller sig i realtid med en ny begivenhedsrig time i hvert afsnit.
Skuespillere: Corey Hawkins (Straight Outta Compton), Miranda Otto (Homeland, Ringenes herre: de to tårne)
Premiere: 7. februar

Storkene
Storkene har ændret deres business. I stedet for at levere babyer til døren, flyver storkene nu over hele verden med pakker for et online fragtfirma. Junior, virksomhedens bedste fragt-stork har sat næsen op efter en forfremmelse, da han ved et uheld kommer til at aktivere babymaskinen og ud kommer den mest nuttede lille pige. Da den lille pige ikke har et hjem, bliver Junior nødt til at finde nogle forældre til hende i en fart, da chefen ikke må opdage det. Vil det lykkedes Junior at finde et hjem til hende i tide og få forfremmelsen eller han har ødelagt fremtiden for både barnet og dig selv?
Stemmer: Andy Samberg (Hotel Transylvanien 2), Jennifer Aniston (Venner), Katie Crown (Eventyrtid), Kelsey Grammer (Toy Story 2)
Premiere: 6. februar

Inferno
Robert Langdon, en Harvard professor i symbolik, befinder sig i hjertet af Italien, da han trækkes ind i en verden, som står i centrum for en af historiens mest mystiske litterære mesterværker: Dantes Inferno. Snart kæmper Langdon indædt imod en iskold fjende, mens han prøver at opklare et genialt, multi-dimensionelt mysterium, som tager ham med på en rejse gennem klassisk kunst og skjulte gange.
Skuespillere: Tom Hanks (Forrest Gump), Sidse Barbett Knudsen (Den Eneste Ene), Felicity Jones (Theory of Everything), Irrfan Khan (Life of Pi)
Premiere: 13. februar

The Blacklist: Redemption
Successerien, The Blacklist, vender tilbage med det længeventede spin-off om Elizabeth Keens mand, spionen Tom Keen. I The Blacklist: Redemption følger man Toms søgen efter Elisabeths overfaldsmænd, samtidig med at han slår sig sammen med den geniale og ikke mindst udspekulerede Susan "Scottie" Hargrave, som er leder for en hemmelig organisation med lejesoldater, som løser de opgaver regeringen ikke tør røre ved.
Skuespillere: Ryan Eggold (The Blacklist), Edi Gathegi (StartUp), Famke Janssen (Taken)
Premiere: 24. februar

Trolls
Trolls er dette års feel-good film fra DreamWorks, som bl.a. står bag filmene Shrek og Kung Fu Panda 3. Trolls er et eventyr fyldt med musik om de små faverige trolde, som lever langt inde i skoven. Her bor både den glade trold, Poppy, og den negative trold, Branch. Dette umage par bliver pludselig nødt til at samarbejde, da de skal befri deres venner, som pludselig bliver bortført af de frygtelige borkere. Justin Timberlake står bag musikken til denne visuelt spektakulære animerede familiefilm.
Stemmer: Anna Kendrick (Pitch Perfect), Justin Timberlake, (The Social Network), Zooey Deschanel (New Girl)
Premiere: 27. februar


Andre nyheder:
The O.C. - 1/2
Once Upon a Time - 2/2
Captain America: Civil War - 3/2
Deepwater Horizon - 6/2
Don´t Breathe - 6/2
Eddie The Eagle - 8/2
Skønheden og udyret - 10/2
My big fat greek wedding 2 - 10/2
The Shallows - 13/2
Inferno - 13/2
Miracles From Heaven - 13/2
Wild - 16/2
Alice Through the Looking Glass - 17/2
Lego City - 17/2
Blair Witch - 20/2
Storkene - 20/2
Siv sover vilde - 20/2
Jack Reacher: Never go back - 20/2
Equity - 20/2
Den russiske ambassadør - 20/2
Eye in the Sky - 23/2
London Has Fallen - 24/2
The Second Best Exotic Marigold Hotel - 28/2
Brugeravatar
Af Peter12345
#245311 Hej

Håber rigtige tråd.

Det drejer sig om at se tv/sport forsinket på Viaplay. På app'en på mobil eller iPad kan man se kampe fra dagene før/tidligere på dagen uden problemer. Jeg har dog lige købt et LG-tv, hvor jeg i den pre-installerede app dér kun kan se lagerindhold (a la Southpark) og "live" tv. Er der en måde at omgås dette (der ikke involverer min Chromecast, jeg synes der forringer kvaliteten lidt og i øvrigt giver et måske unødvendigt ekstra step)?

Det er især relevant på mandag, hvor jeg gerne vil se Super Bowl fra natten før.

PFT :)
Brugeravatar
Af Rasmus Larsen
#245318 Så vidt jeg husker er muligheden for 48 timers catch-up kun tilgængelig på Samsung Smart TV (indenfor Smart TV). Herudover på Chromecast og Apple TV. Jeg er ikke klar over om det virker på spilkonsollerne.

Der er en supportside på viaplay.dk et sted - jeg kan bare ikke lige finde den nu...
Af katbird
#245344
Peter12345 skrev:Det kan jeg også med Chromecast + app umiddelbart - er det bedre med ATV?

På ATV4 er der ingen forringelse med catch-up funktionen i forhold til at se live.
Brugeravatar
Af Rasmus Larsen
#247130 Viaplay nyheder i marts 2017

Billede

Black-ish, sæson 1-2
Komedie: Amerikansk sitcom om en sort familiefar og hans genvordigheder med at bo med sin familie i et hvidt middelklassekvarter.
Premiere: 1. marts

The Royals, sæson 1-3
Drama: Dramaserie om en fiktiv engelsk kongelig familie med alt hvad det indebærer af tradition, pligt, intriger, bedrag, jalousi og stiff upperlip
Premiere: 1. marts

Dicte, sæson 1-2
Dansk drama: Dansk dramaserie med Iben Hjejle i hovedrollen som reporteren Dicte
Premiere: 1. marts

Underground (Viaplay Exclusive), sæson 2
Drama: En gruppe slaver planlægger en vild og farefuld flugt fra en plantage i Georgia:
Premiere: 3. marts

Shots fired, sæson 1
Drama: Spændende ny krimi-dramaserie om efterspillet efter en sort betjent skyder en hvid teenager i en lille (fiktiv) by i USA
Premiere: 23. martsFilm:
Sisters – 8/3
The Huntsman: Winters War – 10/3
The Angry Birds movie – 3/3
Brugeravatar
Af Rasmus Larsen
#249990 Nyt på Viaplay i april 2017

Billede

Film:
Spy - 28/4
Warcraft - 21/4
Neighbors 2: Sorority Rising - 14/4
The Drop - 11/4
Now You See Me 2 - 7/4
Money Monster - 4/4


Tv-serier:
Black Widows, sæson 2 - 13/4
Veni Vidi Vici, sæson 1 (Viaplay original) - 13/4
Mad Men, sæson 1-7 - 10/4
Nashvill, sæson 1-4 - 10/4
Weeds, sæson 1-8 - 10/4
Prison Break: Sequel, sæson 1 - 5/4
The Catch, sæson 1 - 1/4
American Crime, sæson 1-2 - 1/4
Supernatural, sæson 9-10 - 1/4
Frikjent, sæson 1 - 1/4
White Collar, sæson 1-6 - 1/4
Salem, sæson 1-2 - 1/4
Vampire Diaries, sæson 6 - 1/4


Til børn:
Breadwinners, sæson 1-2 - 28/4
Wreck-It Ralph (2012) - 28/4
Pig Goat Banana Cricket, sæson 1 - 21/4
The Lion King 2: Simba's Pride (1998) - 21/4
The Lion King 1 1/2 (2004) - 14/4
T.U.F.F Puppy, sæson 2-3 - 14/4
Sanjay & Craig, sæson 1 (20 eps) - 7/4
Monster vs Aliens, sæson 1 - 7/4
The Lion King (1994) - 7/4
Thunderbirds, sæson 1 (26 eps) - 1/4