Debat af spilkonsoller, hvad angår både spildelen og medieafspilningsdelen
Brugeravatar
Af Rasmus Larsen
#255643 Uncharted The Lost Legacy kører i 1440p opløsning på PS4 Pro: http://www.kotaku.co.uk/2017/08/19/unch ... s4-you-own

Tja, det er alligevel HDR-effekten, jeg ser frem til.

Jeg får dog næppe spillet det før IFA-messen er ovre....
Brugeravatar
Af Torben Rasmussen
#255645 Uncharted 4 er stadig det spil jeg har været mest begejstret for på PS4, så Lost Legacy ryger nok også i kurven. Jeg er dog stadig i gang med både Tomb Raider og Last of us, som dog ikke helt kan matche Uncharted i spilmekanik.
Af Huleboer
#255647
Kaktus-burger skrev:
Rasmus Larsen skrev:
Kaktus-burger skrev:Logitech G29.


Tak for forslag. Ser lækkert ud og jeg har gode erfaringer med Logitech fra tidligere.

Giver det mening at give mere? Jeg tænker; får man reelt noget bedre for merinvesteringen ift. Logitechs produkt?


G29 er ubetinget det ypperste du finder til PS4 (og generelt). Eneste ulempe er, at gear-shift ikke medfølger længere. Den skal du købe separat, men den er ikke voldsom dyr. Den larmer måske også en anelse mere end forgængeren, G27.

ThrustMaster laver også en del fine modeller til en lavere pris.


Der er masser af rat og pedal sæt der er bedre end G29.
Der er to hovedvarianter inden for rat og det er om de kører med bælter eller med tandhjul. G29 kører med tandhjul og Thustmasters dyrere modeller (T300 go T500) kører med bælte.
Der kommer også et officielt Gran Turismo rat i forbindelse med det nye spil, men kan ikke huske hvem der laver det.

Når det er sagt så har jeg også selv valgt G29.
Ikke mindst fordi Elgiganten meget ofte har haft det på tilbud til 1499kr, og til den pris er det meget svært at argumententere for de andre alternativer, da de ofte starter på den dobbelte pris.
Af Huleboer
#255648
Torben Rasmussen skrev:Det kommer jo an på hvilken præference man har. Jeg har ikke motorik til både at race og holde styr på et manuelt gear.


Har du prøvet at spille med rat?

Med en controller har jeg _aldrig_ kunne hitte ud af at spille med manuelt gear, men siden jeg fik et godt rat og pedal sæt har jeg slet ikke brugt auto ;)
Brugeravatar
Af Torben Rasmussen
#255655 Jeg har ikke umiddelbart nogen måde at få et rat til at sidde nogen steder når jeg spiller i stuen, så jeg tror ikke det kommer til at ske. Der findes en masse - meget grimme - løsninger til at fiksere et rat og dem får jeg ikke ind i stuen. Jeg har ikke et "her putter vi alt det lort vi ikke gider se på til dagligt"-rum til at gemme sådan noget væk i og et dedikeret spille-rum får vi ikke i det hus vi har nu.
Af Huleboer
#255657 Jeg havde faktisk bygget min egen ramme af træ og bolte fra byggemarkedet. Tror jeg brugte 300kr på det i alt. Det var et hyggeligt lille projekt, men kunne også kun lade sig gøre fordi vi har et 48kvm stort skur/værksted hvor det kunne pakkes væk. Det er også der jeg tidligere har haft hjemmebio.
Men nu bygger vi ud og får et værelse mere, så nu får jeg et kombineret hjemmebio, gæsteværelse, spillebule inde i huset, så ejg opgraderer til den her, så jeg ikke skal slæbe det alt for langt væk når det ikke bruges.

https://tinyurl.com/y84qpvopfdJdmzzXnVYBoCgjMQAvD_BwE
Brugeravatar
Af Rasmus Larsen
#255759 Vi har i dag publiceret en oversigt over HDR på spilkonsoller, herunder en liste over nuværende spiltitler med HDR.

Til hvem det måtte have interesse ->
http://www.flatpanels.dk/fokusartikel.p ... 1503573721
Af humber
#256059
Rasmus Larsen skrev:Uncharted The Lost Legacy kører i 1440p opløsning på PS4 Pro: http://www.kotaku.co.uk/2017/08/19/unch ... s4-you-own

Tja, det er alligevel HDR-effekten, jeg ser frem til.

Jeg får dog næppe spillet det før IFA-messen er ovre....Rasmus. Mit tv siger HDR og så mener jeg det hedder 2140 ??
Brugeravatar
Af Rasmus Larsen
#256060 PS4 Pro opskalerer altid til 4K / 2160p før videosignalet sendes ud via HDMI mod tv-skærmen.

Spillet kører dog internt i 1440p. Man kan desværre ikke se på infoskærmen på knappen hvilken opløsning diverse spil reelt kører med. Det skal spiludvikleren oplyse.
Brugeravatar
Af Rasmus Larsen
#256323 Jeg kom endelig i gang med det Uncharted i går aftes. Umiddelbart fedt spil, flot i HDR.

jeg kunne dog ikke undgå at bemærke, at spillet opstart afviger en del fra den trailer, som de udsendte i sin tid. Her tænker jeg handlingsforløb, omgivelser og lyssætning. Er jeg den eneste, som bemærkede det?
https://www.youtube.com/watch?v=PZjx5ao7alw