Har du spørgsmål eller kommentarer til vores anmeldelser, kan du finde en tråd for hvert anmeldt produkt her.
Brugeravatar
Af Flatpanels
#241526 Anmeldelsen af Samsung HW-K960 er online (HW-K950 i Europa / USA). Der er en af de første soundbars med Dolby Atmos lyd. Den bruger til formålet også to trådløse baghøjttalere og en subwoofer.
Find testen her: http://www.flatpanels.dk/test.php?subac ... 1480321471

Hvis du har spørgsmål, kommentarer eller tilføjelser, kan de placeres her i tråden og vi skal prøve at vende tilbage på dem.

God fornøjelse med læsningen.
Af bobske
#241758 Er dolby atmos overhovedet relevant hvis man kun har soundbar og subwoofer? Jeg mener hvis man alligevel skal op i en 5-6+ stks højtalere for at udnytte det, så tror jeg de færreste vælger samsung til at være styreenheden til hjemmebiografen :)

Tak for anmeldelsen.

edit: ok havde ikke lige fanget at der var baghøjtalere til at simulere lyden, har dog min skepsis. Lidt ligesom at mit TV har 3D lyd ..
Af Groundhog
#241883 Til en pris på 12 kilo ville jeg til enhver tid vælge en rigtig surround receiver og tilhørende hi-fi højttalere. F.eks. Denon AVR-X1300W og Dali Zensor Pico 5.1.2 højttaler system.
Af tlindegaard
#246462 Meget enig, men så skal der trækkes kabler etc og det der ikke så mange der gider/ønsker, men ja jeg er ikke et sekund i tvivl om at Denon/Zenzor løsningen vil lyde bedre, selvom jeg ikke har hørt det
Brugeravatar
Af Biojensen
#246886 Der et link til film med Dolby Atmos i testen,men linket viser alle film som er med Dolby Atmos.

Kan anbefale denne side hvor man se hvilken titler som købes på UHD blu-ray/blu-ray og streaming https://www.dolby.com/us/en/experience/ ... aming.html